Vinyasa

Klasser med flyt og bevegelse

Flow on the Go

Instruktør: Stine
40 min
Nivå: 2

En klasse for deg som ikke har tid til en times Yoga, men som fortsatt har lyst til å ha vært innen det meste.

Håndstående Flow

Instruktør: Stine
40 min
Nivå:2

Her har du en klasse hvor du gjennom hver sekvens får mulighet til å eksprimentere med forskjellige varianter og innganger på håndstående. Du behøver ikke kunne stå på hendene for å ha glede av denne klassen, men du får flere muligheter gjennom klassen til å utforske håndstående.

Anusara inspirert klasse #1

Instruktør: Line
35 min
Nivå: 1

En kort og søt time for å gi litt avbrekk på hverdagen. En deilig flyt mellom pust og bevegelse. Gi dagen din litt ekstra vitalitet med en kort Anusara yoga inspirert sekvens.

Forarmbalanse flow

Instruktør: Stine
60 min
Nivå: 3

En spennende klasse full av muligheter for å teste balansen på formarmene! Dette er klassen for deg som allerede har balansen oppned og som har praktisert en stund. En tøff klasse som krever endel grunnstyrke og utholdenhet. Ta gjerne tutorial på forarmbalanse her på onlineyoga før du tar denne fulle klassen.

Lang flow

Instruktør: Rebekah
75 min
Nivå: 1

Muligheter for å legge inn doble chaturanga/ lave push ups eller en deilige flyt tilbake igjennom Vinyasa. Det er en klasse som passer alle. Bruk tid og pust på å gjøre øvelse korrekt. Det er en bra start på dagen eller en fin måte å ende dagen før litt avspenning og kanskje litt stretching.

Gatepose flow Nivå3

Instruktør: Stine
60 min
Nivå: 3

Dette er en utfordrende men samtidig leken og fri klasse som har armbalansen ‘Gatepose’ også kalt ‘Visvamitrasana’ som peak pose.

Vi gjør flere deilige sidestrekker kombinert med hofte og hamstring strekker for å forberede kroppen til å komme inn i posisjonen mot slutten av klassen.
Du vil få mange forberedende øvelser så man kan starte å utforske selv om man ikke kan gjøre full posisjon.

Start dagen med Solhilsen C

Instruktør: Sebastian
15 min
Nivå: 1/2

Solhilsen C er perfekot for å vekke ben og armer til liv det første du gjør om morningen. Bli med!

FeelgoodFlow

Instruktør: Stine
35 min
Nivå: 1

En liten flow med rolige deilige flyt sekvenser som får oss å føle oss litt bedre.

Energetisk Vinyasa Flow

Instruktør: Maja
45 min
Nivå: 1

En deilig Flow som vekker energien i kroppen og i ditt kraft senter. Her jobber vi med å aktivere de dype musklene i magen og bekkenet som også er direkte linket til pusten / Prana(livskraften, energien, vitaliteten.) Passer godt til høst- og vintertiden, hvor vi trenger energien fra yang praksisen for å balansere ut yin energien som er sterkt representert på denne tiden av året.
Så hopp i togatightsen og kjenn hvordan energien blir vekket;)

Skulderprep for flow-timer

Instruktør: Kristina
45 min
Nivå: 1

Timen inneholder teknikker og spesifikke øvelser til å styrke opp skuldrene til vinyasa flow timer.
Gjennomgang av komponenter i vinyasa-runden med fokus på plassering og bruk av skuldre og håndledd.

Slow Flow

Instruktør: Sebastian
50 min
Nivå: 1/2

Bli med på 50 minutter Slow Flow, hvor alt går rolig og du rekker å fullføre alle bevegelser.

Solhilsen Introduksjon

Instruktør: Maja
35 min
Nivå: 1

Solhilsen er en serie bevegelser som vi gjør i flyt linket til pust. Solhilsen blir brukt mye og ofte i yoga, som en oppvarming eller som utgangspunkt til lengre flyt-serier i Vinyasa Flow. Solhilsen er også et utmerket sted å begynne din hjemmepraksis. Her får du en grundig gjennomgang av posisjonene, noen smarte nøkkel tips og får til slutt flyte gjennom solhilsen.

Solhilsner Viderebygging

Instruktør: Maja
40 min
Nivå: 1

Vi bygger videre på solhilsen! En passe lang Vinyasa Flow hvor vi jobber videre med solhilsen og leker oss litt med noen variasjoner og en lengre flyt mot slutten av klassen. Velkommen!

Flow til musikk

instruktør: Rebekah
20 min
Nivå: 1

Dette er en liten klasse der man kan åpne og strekke litt på kroppen. Vi går igjennom et par solhilsner og kommer tilbake til ro.

Mandala Flow

Instruktør: Stine
17 min
Nivå: 1

Mandala betyr sirkel og dette er en flow som beveger seg i en sirkel rundt på matten og gjentar samme sekvens flere ganger. En stødig flow med mye repetisjon som gjør at man kommer skikkelig inn i øvelsene og samtidig får man styrket og strukket godt på ben og hofter.

Ønske Deg En Ny Vinyasa Klasse