Spørsmål og Svar

Finner du ikke svar på det du lurer på her så kan du kontakt oss gjennom kontaktskjemaet på denne siden

Hvor mye koster det å være medlem? 
Medlemskap på OnlineYoga.no koster kr 129,- per mnd og blir automatisk belastet din konto månedlig.
Alle nye medlemmer som registrerer seg får prøve medlemskapet helt gratis i 1 mnd.

Avslutte medlemskap
Du kan når som helst avslutte ditt medlemskap. Det er ingen bindingstid på OnlineYoga.no. For å avslutte medlemskapet så logger du inn med ditt brukernavn og passord, og går til “Min Side” for å avslutte medlemskapet. Når avsluttet så løper medlemskapet ut den inneværende måneden.

Hvorfor må jeg oppgi min betalingskortinformasjon når jeg registrerer meg?
Første måneden med medlemskap er helt gratis, men for å forhindre at din tilgang blir stengt etter prøvetiden har gått ut så ber vi deg om å legge inn din betalingsinformasjon under påmeldingen. Vi belaster ikke ditt kort i prøvetiden, og du kan melde deg ut når du selv ønsker.

Jeg har noen utfordringer eller ønsker for yogaklasser, kan jeg komme med forslag til nye timer?
Vi elsker å høre fra medlemmene våre, og skulle du har noen kommentarer, forslag eller forespørsler så kan du kontakte oss gjennom kontaktskjemaet eller ved å sende en epost til post@onlineyoga.no.

Stine Hegre

Stine Hegre

Grunnlegger av OnlineYoga.no

Stine begynte å undervise Yoga i Norge år 2009 etter å ha tilbringt ett år i USA på sin første YTT hvor hun blant annet lærte av anerkjente Liz Arch. Senere har hun videreutviklet seg med å studere med Tiffany Cruikshank i hennes YogaMedicin program og er godt i gang med sin 500 timers YogaMedicin utdanning i tillegg til å drive Joy Yoga og undervise yoga fulltid i både inn og utland.
Stine er kjent for sin åpne og lekne tilnærming til den fysiske yogapraksisen og har en smittende lidenskap for utfordrende inversjoner. Denne gleden og lidenskapen kommer fra transformasjonen hun selv har hatt siden hun startet med en fast yogapraksis og dette elsker hun å dele med de som dukker opp på hennes klasser.

I tillegg til de fysisk utfordrende yogaposisjonene som hjelper å holde kroppen sterk, fleksibel og avslappet så er Stine opptatt av mage av grunnpillarene i yoga og har et ønske om at det skal bli like populært å studere og ikke minst praktisere Ahimsa (ikkevold) og Satya (Sannhet) som Asana (Posisjoner) og Pranayama (Pust).

Om oss


OnlineYoga.no er startet av Stine Hegre og Sebastian Brosche. De er begge yogainstruktører med lang erfaring. Stine tok sin første YogaTeacher Training i USA, og har studert med mange anerkjente internasjonale lærere siden 2009. Stine er sertifisert Vinyasa og Yin Yoga lærer, og i tillegg til OnlineYoga.no så driver hun JOY Yoga studio i Oslo sammen med sin mann Sebastian. OnlineYoga.no driftes av Joy Yoga AS - org.nr. 816 694 132

Kontakt oss


Hvis du har noen kommentarer eller spørsmål så kan du kontakte oss ved å sende epost til support@joyyoga.no.

Følg oss