Rocket Yoga

Serier fra Rocket som gjør deg sterkere og smidigere

Rocket Yoga 1

90 min
Nivå: 1-3

Denne 90 min lange klassen er bygget på Rocket Yoga serie 1. Det er gjort noen endringer som gjør at overgangene kan være litt mykere på kroppen.
Rocket seriene har hentet masse inspirasjon fra Ashtanga seriene og i Rocket Yoga serie 1 er det hentet mye inspirasjon fra det som kalles “primary series” i Ashtanga. Rocket 1 serien balanserer også ut mye foroverfolder med aktivering av bena gjennom flere benbalanser som legges inn i serien. I tillegg tilbys det flere styrkende posisjoner gjennom klassen, som delfinen og armbalanser. Dette er en fin klasse for deg som kanskje vil ha ett par ganger i uka hvor du vil ha en litt lengre praksis og bygge styrke og smidighet gjennom både stående, sittende og liggende posisjoner. Nivået passer deg som har gjort deg kjent med hva en vinyasa er og også er kjent med endel stående posisjoner og er klar for å øke temperaturen og tempo litt.

Rocket Yoga 2

90 min
Nivå: 2-3

En 90 min klasse som er bygget på Rocket Yoga serie 2. Her er det gjort litt endringer så overgangene skal være mykere på kroppen.
Rocket seriene har hentet masse inspirasjon fra Ashtanga seriene og i Rocket Yoga serie 2 er det hentet mye inspirasjon fra det som kalles “Intermediate Series” i Ashtanga.
Det betyr da en god del rotasjoner og bakoverbøyer sammen med styrkene armbalanser og oppned posisjoner. Dette er en klasse som passer deg som har praktisert en stund og er klar for lite forklaring, høyere tempo og avanserte posisjoner. Unn deg en lang savasana etter denne klassen.