Om Oss

Hei, dette er Stine og Sebastian fra Onlineyoga.

Vi er stolte av å presentere våre helt nye web side og plattform 2020.

Vår nye plattform gir større fleksibilitet og flere valgmuligheter for deg som bruker, vi gleder oss veldig til tiden fremover og alt nytt og spennende som står på agendaen!

LIVE streaming er nå er stor del av Onlineyoga, og vi har live sendinger hver uke.

Vi er heldige å ha både gamle og nye flinke instruktører som en del av våres team, og vi er veldig selektive med hvem vi lar undervise på våres plattform.

Vi startet i kjelleren i 2013, og har kjempet oss igjennom mange faser av tekniske utfordringer, og er veldig glade av å ha kommet oss over "kneika", hvor vi har mulighet å tilby i vår mening fantastiske yoga klasser i et profesjonelt format.

På den nye web siden har vi fått funksjoner som vi bare drømt om de siste årene, og vi har en rekke med teknisk fagfolk, og til og med en russisk hakker som løser de umulige problemene!

Vi har som drømme mål å få alle i Norge, voksne og barn, tykke og tynne, til å ha prøvd minst en yoga klasse i livet sitt. Norge har en så flott miljø på utsiden, og vi vil at alle i Norge skal få mulighet til å utforske sitt indre landskap også.

Takk for at du er med! Namaste