​​Boutique Yoga From the Comfort of Your Home

​​Access a full library of professionally-led yoga flows and routines. Try unlimited classes free for 7 days.

Start Your Free Trial

OnlineYoga.no | Din online yoga plattform

OnlineYoga.no

Gi tid til yoga i hverdagen

Er det utfordrende å få tid til yoga i en travel hverdag? Vi forstår. OnlineYoga.no er designet for å passe inn i hverdagen din. Vi har klasser tilgjengelig fra tidlig morgen til sen kveld, slik at du kan finne en tid som passer best for deg.

Utforsk yogaens mange stiler

Hver av oss har våre egne unike behov og preferanser, og det er her OnlineYoga.no virkelig skinner. Vi tilbyr et bredt utvalg av yogaformer, fra det rolige og meditative til det mer fysiske og utfordrende.

Nyt de helsebringende fordelene av yoga

Ikke bare er yoga fantastisk for å bygge styrke og fleksibilitet, men det er også kjent for sine mange helsebringende fordeler. Regelmessig yogapraksis kan hjelpe med å redusere stress, forbedre pusten, fremme bedre søvn, og mye mer.

Bli med på et fellesskap av yogaentusiaster

Å være medlem av OnlineYoga.no handler ikke bare om tilgang til kvalitetsklasser - det handler også om å bli en del av et støttende og inspirerende fellesskap. Uansett hvor du er, kan du koble til og dele din yogareise med andre.

Finn din indre styrke med OnlineYoga.no

Trine har vært med oss i over et år nå, og hun har oppdaget en ny kjærlighet for yoga. "Med OnlineYoga.no har jeg gleden av å utforske ulike stiler og lærere hjemmefra. Det har gitt meg en frihet i min praksis som jeg aldri har hatt tidligere," sier hun.

Din yoga, din tid

Vi vet alle at livet kan være hektisk. Derfor er alle våre klasser tilgjengelige på forespørsel, slik at du kan praktisere når du vil, hvor du vil. Alt du trenger er en yogamatte og en åpen holdning!