Vanlige spørsmål

Her finner du en liste over de mest stilte spørsmålene! Du kan også kontakte oss ved å bruke messenger chatten nederst på nettsiden eller sende en e-post til support@onlineyoga.no

ULIKE MEDLEMSKAP

Hos Onlineyoga kan du velge mellom fleksible medlemskapsalternativer som passer dine behov. Du kan velge mellom månedlig, halvårlig eller årlig medlemskap, alle med en 7 dagers gratis prøveperiode.


Det er ingen innmeldingsavgift eller bindingstid, slik at du kan stoppe eller starte medlemskapet akkurat når det passer deg. Du har full fleksibilitet og kan tilpasse medlemskapet ditt etter dine personlige behov.

LAGRE DINE FAVORITT KLASSER

Under videoer finner du et hjerte ❤️ og teksten "Legg til i favoritter". Når du legger til en klasse som en favoritt vises denne til deg når du logger inn, og gjør det enkelt å finne fram til favorittklassene dine.

VIDEOENE STARTER IKKE ELLER HENGER

Det kan være mange årsaker til dette. Som regel er det internettet ditt som er litt for tregt, i forhold til den høye videokvaliteten som skal avspilles på kort tid. Du finner et lite tannhjul under videoen. Trykk på det og still ned kvaliteten. Prøv å start videoen med andre av dine enheter. Om du er på mobil, prøv fra PC, eller motsatt. Prøv også å caste en klasse til tven din. Hvis problemet ikke går over etter en tid, ta kontakt på support@onlineyoga.no så kan vi se om det er noe vi kan gjøre.

ENDRING AV BETALINGSKORT

For å endre betalingskortet ditt på onlineyoga.no, gå til "MIN KONTO" i menyen, velg "Fakturering" og deretter "Bruk Annet Kort" for å legge inn det nye kortet ditt.

GLEMT PASSORD

Hvis du har glemt passordet ditt på onlineyoga.no, kan du trykke på "Glemt Passord?" under login feltene når du prøver å logge inn. Dette vil sende deg en e-post med instruksjoner for å tilbakestille passordet ditt.

ENDRING AV E-POST ADRESSE

For å endre e-postadressen din på onlineyoga.no, gå til "MIN KONTO" i menyen, finn e-postadressen din og endre den, trykk så "lagre endringer".

GAVEKORT

Vi tilbyr gavekort på våre medlemskap, klasser og program.


https://onlineyoga.no/gift_cards


Du kan gi bort en eller flere måneder med deilig yoga til en du er glad i.


Det er også mulig å gi enkeltklasser eller et av våre yogaprogram som går over flere dager som et gavekort.

DELTA PÅ EN KLASSE UTEN MEDLEMSKAP


Onlineyoga.no gir deg muligheten til å delta på enkelt klasser uten å være medlem. Du kan betale for en enkelt klasse, og den vil være tilgjengelig for deg i 24 timer fra du bestiller den, litt som å leie en film. Dette gir deg fleksibiliteten til å delta på klassene du ønsker, uten å måtte forplikte deg til et medlemskap.

GRATIS PRØVEPERIODE

Onlineyoga.no tilbyr en 7 dagers gratis prøveperiode for sine medlemmer. Dette gir deg muligheten til å teste ut medlemskapet før du velger å betale for det.


Du kan velge mellom månedlig, halvårlig eller årlig betaling for medlemskapet ditt, og starte medlemskapet ditt fra dag 1. De første 7 dagene er gratis, og du kan avslutte medlemskapet ditt uten kostnader i løpet av denne tiden.


Om du ikke sier opp medlemskapet ditt, vil det fortsette slik at du kan nyte godt av deilig yoga uansett hvor du er.

FRYSING AV MEDLEMSKAP

Et medlemskapet på Onlineyoga har ikke bindingstid, så du kan bare stoppe det og aktivere det igjen senere når du ønsker å fortsette.

PROBLEMER MED INNLOGGING

Jeg hadde problemer med å logge inn, men etter å ha kontaktet support@onlineyoga.no fikk jeg en ny bruker opprettet manuelt. De var veldig hjelpsomme og jeg kunne logge inn på kontoen min nesten med en gang.

ENDRING AV BETALINGSPLAN

Jeg ønsket å bytte fra månedlig til årlig betaling, og det var veldig enkelt. Gikk til Fakturering-siden, fulgte instruksjonene for å endre plan, og valgte årlig plan. Alt ble gjort på få minutter.


Gå til "MIN KONTO" (i menyen) -> Fakturering -> Endre Plan -> Velg plan

OPPSIGELSE AV MEDLEMSKAP

Jeg måtte si opp mitt medlemskap på Onlineyoga av ulike årsaker, men jeg kommer selvsagt tilbake senere ❤️


Oppsigelse av medlemskap var enkelt og greit. Jeg gikk til Fakturering-siden, fulgte instruksjonene for å si opp, og medlemskapet mitt ble kansellert.

Gå til "MIN KONTO" (i menyen) -> Fakturering -> Endre Plan -> Kanseller Abonnement

KUNDESERVICE

For å komme i kontakt med Onlineyoga kundeservice, vennligst send en e-post til support@onlineyoga.no, bruk messenger chatfunksjonen nederst til høyre på nettsiden eller send oss en melding på vår Facebook side https://www.facebook.com/onlineyoga.no