Vanlige spørsmål

Her finner du en liste over de mest stilte spørsmålene! Du kan også kontakte oss ved å bruke messenger chatten nederst på nettsiden eller sende en e-post til support@onlineyoga.no

ULIKE MEDLEMSKAP

Hos Onlineyoga tilbyr vi fleksible medlemskapsalternativer som passer dine behov. Du kan velge mellom månedlig, halvårlig eller årlig medlemskap, alle med en 7 dagers gratis prøveperiode.


Det er ingen innmeldingsavgift eller bindingstid, noe som betyr at du fritt kan avslutte eller gjenoppta medlemskapet når det passer deg. Du har full fleksibilitet og kan tilpasse medlemskapet ditt etter dine personlige behov.

LAGRE DINE FAVORITT KLASSER

Lagre favorittklassene dine: Under videoer vil du se et hjerteikon ❤️ og teksten "Legg til i favoritter". Ved å legge en klasse til dine favoritter, vil den bli synlig når du logger inn, noe som gjør det enklere å finne og få tilgang til favorittklassene dine.

VIDEOENE STARTER IKKE ELLER HENGER

Videoene starter ikke eller stopper: Det kan være mange grunner til dette. Oftest skyldes det en treg internettforbindelse som ikke holder tritt med den høye videokvaliteten som skal avspilles raskt.


Under videoen finner du et lite tannhjul; klikk på det og reduser kvaliteten. Prøv deretter å starte videoen på andre enheter. Hvis du er på mobil, prøv fra en PC, eller omvendt.


Du kan også forsøke å caste en klasse til TVen din. Hvis problemet vedvarer, vennligst kontakt oss på support@onlineyoga.no, så vi kan undersøke om det er noe vi kan gjøre for å hjelpe.

ENDRING AV BETALINGSKORT

Oppdatering av betalingskort: For å endre betalingskortet ditt på onlineyoga.no, gå til "MIN KONTO" i menyen, velg deretter "Fakturering" og klikk på "Bruk Annet Kort" for å legge inn informasjonen for det nye kortet ditt.

GLEMT PASSORD

Dersom du har glemt passordet ditt på onlineyoga.no, klikk på "Glemt Passord?" under innloggingsfeltene når du forsøker å logge inn. Du vil motta en e-post med instruksjoner for å tilbakestille passordet ditt.

ENDRING AV E-POST ADRESSE

For å endre e-postadressen din på onlineyoga.no, gå til "MIN KONTO" i menyen, finn e-postadressen din og endre den, trykk så "lagre endringer".

GAVEKORT

Vi tilbyr gavekort på våre medlemskap, enkeltklasser og programmer.

https://onlineyoga.no/gift_cards

Skjem bort noen du er glad i med en eller flere måneder med deilig yoga.

Du kan også velge å gi bort enkeltklasser eller ett av våre fler-dagers yogaprogram som et gavekort.

DELTA PÅ EN KLASSE UTEN MEDLEMSKAP


Onlineyoga.no tilbyr deg muligheten til å delta på enkeltklasser uten å være medlem. Du kan betale for en enkelt klasse, og den vil være tilgjengelig for deg i 24 timer fra bestillingstidspunktet, noe som kan sammenlignes med å leie en film. Dette gir deg fleksibiliteten til å delta på de klassene du ønsker, uten å måtte forplikte deg til et medlemskap.

GRATIS PRØVEPERIODE

Onlineyoga.no tilbyr en 7 dagers gratis prøveperiode for nye medlemmer. Dette gir deg muligheten til å utforske medlemskapet før du bestemmer deg for å betale for det.


Du kan velge mellom månedlig, halvårlig eller årlig betaling for medlemskapet ditt, og medlemskapet ditt starter fra dag én. De første 7 dagene er gratis, og du kan avslutte medlemskapet uten kostnader innen denne perioden.


Dersom du ikke avslutter medlemskapet, vil det fortsette automatisk, slik at du kan nyte deilige yogaøkter uansett hvor du befinner deg.

FRYSING AV MEDLEMSKAP

Et medlemskapet på Onlineyoga har ikke bindingstid, så du kan bare stoppe det og aktivere det igjen senere når du ønsker å fortsette.

PROBLEMER MED INNLOGGING

Hvis du opplever problemer med innlogging, kan du kontakte support@onlineyoga.no. Vårt hjelpsomme team vil bistå deg, og om nødvendig, opprette en ny bruker manuelt for deg. Dette vil gjøre det mulig for deg å logge inn på kontoen din nesten umiddelbart.

ENDRING AV BETALINGSPLAN

Å bytte fra månedlig til årlig betaling er enkelt og kan gjøres på få minutter. Følg disse trinnene:

  1. Gå til "MIN KONTO" (i menyen)

  2. Velg "Fakturering"

  3. Klikk på "Endre Plan"

Etter å ha fulgt disse trinnene, vil betalingen din endres

OPPSIGELSE AV MEDLEMSKAP

Å si opp medlemskapet på Onlineyoga er enkelt og greit. Følg disse trinnene:

  1. Gå til "MIN KONTO" (i menyen)

  2. Velg "Fakturering"

  3. Klikk på "Endre Plan"

  4. Velg "Kanseller Abonnement"

Etter å ha fulgt disse trinnene, vil medlemskapet ditt bli kansellert. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake når du er klar for å returnere ❤️ Trenger du en måned av? Send oss en mail til support@onlineyoga.no, så refunderer vi den siste månedsavgiften din og utsetter medlemskapet ditt i noen måneder! 

KUNDESERVICE

For å komme i kontakt med Onlineyoga kundeservice, har du flere alternativer:

  1. Send en e-post til support@onlineyoga.no

  2. Bruk messenger chatfunksjonen nederst til høyre på nettsiden

  3. Send oss en melding på vår Facebook-side: https://www.facebook.com/onlineyoga.no

Vårt team vil hjelpe deg så raskt som mulig.