Vi som underviser på Online Yoga er ekte mennesker

Når du trener med oss så trener du med folk som brenner for å lære ut Yoga gjennom egne erfaringer!
Vi skjønner og husker godt hvor vanskelig det kan være i starten, så som medlem blir du tatt godt vare på av oss

Stine Hegre Brosche

Studioleder og hovedinstruktør

“Så lenge du puster så gjør du yoga”

Stine tok sin første YogaTeacher Training i USA og har studert med mange anerkjente internasjonale lærere over de siste 6 årene. Hvert år reiser hun og videreutdanner seg med de beste på sitt felt. Hun er sertifisert Vinyasa og Yin Yoga lærer og er grunnlegger av YogaUnião sammen med sin mann Sebastian.

Yoga ble min redning fra både fysiske og psykiske plager og jeg ønsker å kunne inspirere andre til å finne veien til yogamatten og starte en reise som kan frigjøre fra fysiske og psykiske begrensninger og gi økt livskvalitet.

Som voksne har vi ofte mye på planen og mye ansvar så det er viktig for meg at yoga ikke blir noe man MÅ gjøre men noe man VIL gjøre. Det første jeg lærte meg av yoga er at kropp og hodet ikke er separat, vi er en. Så vi må behandle oss selv som en helhet, måten vi beveger oss på og tenker på blir hvordan vi har det. Og vi får ikke rørt ved en del av oss selv uten å røre ved en annen, vi henger sammen. I yoga er pusten sentral og pusten er broen mellom kropp og sinn.

Insta: @sebastianandstine
Webside:www.joyyoga.no www.yogaretreats.no & www.yogauniao.com

Kjersti Borgen

Ashtanga Yoga og Gravid Yoga Instruktør

«Livet er ikke perfekt, men det finnes mange perfekte øyeblikk!»

Kjersti er en evig yoga elev og Ashtanga Vinyasa yoga lærer samt gravid yoga -og barselyoga lærer. Hun har gått lærerutdanninger med blant annet John Scott og Basia Lipska.
“Jeg begynte min yogapraksis i 2003, og har siden testet ulike yogastiler og lærere mange steder i verden. Har de siste årene særlig trent med John Scott og Kia Naddermier.
Yoga har for meg aldri sluttet å overraske, og jo lengre jeg praktiserer desto mer ydmyk blir jeg for praksisen og hva den kan gi meg. Har trua på at yogaen kan tilpasses alle, og gi ulik effekt ut i fra hva vi trenger i livet. ‘And let’s have some fun on the way’ 🙂 Jeg håper vi sees på matta.

Insta: @kjersti_borgen
Nettside: www.solhilsen.no

Maja Grythe

Vinyasa, Yin & Bikram Yoga Instruktør

«Like mye mykhet og styrke!»

Maja har sin yoga utdannelse fra Costa Rica, hvor hun bodde, underviste og studerte i 2014. Hun underviser i Vinyasa, Bikram og yin-yoga i Oslo, i tillegg til arbeid med profesjonelle scenekunstnere. Med bakgrunn i moderne og klassisk dans i tillegg til yoga har Maja en leken, men nøyaktig tilnærming til sin yogaundervisning.
“Flyt er viktig for meg. Alt har en flyt; Pust er flyt, Bevegelse er flyt, Universet har en flyt. Og gjennom yoga kan vi flyte med, både fysisk, emosjonelt, mentalt og spirituelt. Gjennom yoga kan vi finne en myk styrke i oss selv, og det er det jeg ønsker å formidle i min undervisning og praksis; en myk styrke, eller sterk mykhet om du vil, og en leken tilnærming til yogaen, oss selv og livet generelt. Også skal vi ha det gøy! Det er kanskje det aller viktigste.”

Insta: @majayogi

Kristina Skaug

Instruktør og Fysioterapeut
Kristina har utdanning som vinyasa flow yoga-intrukør fra Danmark i 2012.
Jobber til daglig som fysioterapeut på klinikk i Oslo og har erfaring med idretts- og belastningskader.
Underviser i flow(vinyasa)-timer og hari tillegg yoga for idrettsutøvere.
Hun er opptatt av god og riktig teknikk for å kunne holde en skadefri yogapraksis, og er også opptatt av anatomi, biomekanikk, pust og flyt.

Insta: @skaug87

Sebastian Brosche

Instruktør og webansvarlig

“I am no longer young enough to know everything”

Sebastian er Yoga Instruktør og driver sammen med Stine JOY Yoga studio i Oslo.
Han trener Brasiliansk JiuJitsu, og jobber for å få Yoga til å bli populært blant stive kampsportutøvere.
Som instruktør prøver han å være tydelig og enkel, og klassene hans heller som regel til å bli litt krevende.

Utdanning: Jason Crandell Advanced 200h TT @ Triyoga Soho 2015
instagram: @yogaforbjj
webside: joyyoga.no

Yvonne Hetlevik

Uniao & Ashtanga Yoga instruktør
Yvonne er utdannet Ashtanga Vinyasa lærer fra Ashtangayogamysore i India.
Hun har også undervist mye i Vinyasa og UniaoFlow de siste årene og elsker å sette sammen sekvenser med fokus på flyt og pust.
Klassene hennes er ofte fysisk utfordrende, men gjerne med en leken innstilling og fokus på å være tilstede i det man gjør.

Insta: @yvonnehetlevik
Nettside: yvonnehetlevik

Rebekah Ravonsheed

Vinyasa, Yin Yoga & uniaoflow Instruktør

“Viktig med latter og smil i løpet av timen.”

Rebekah er en blid or morsom jente fra Stavanger som syntes det å leve yoga er noe av det beste som finnes. Hun er utdannet i multi style yoga i 2014 med Vinyasa som fokus (200 RYT).
Har også sertifisering i Yin Yoga og Yoga União. Hun liker å undervise på både norsk og engelsk. Hun liker å veilede på en trygg måte med pust som fokus. Rebekah tar timene sine så seriøst at de ikke blir så seriøse!

Insta: @rebekahsfitlife

Astrid Napastaa

Vinyasa & Yin Yoga Instruktør
Astrid er utdannet yogainstruktør i Yin og Vinyasa og har timer hos yogastudioer, treningssentre og bedrifter i Oslo-området.
I tillegg er Astrid utdannet personlig trener. Astrid tok sin første yogalærerutdannelse i 2014 og deltar jevnlig på etterutdanninger, kurs og workshops for å utvikle sin egen yogapraksis samt holde trygge og inspirerende yogatimer.
Gjennom yoga ønsker Astrid å inspirere andre til å finne indre ro, bevegelsesfrihet, mental og fysisk styrke.

Insta: @yogarelli

Daniel Gjerde

Vinyasa og Barne Yoga Instruktør

“Jeg elsker å bevege meg; bevege kroppen, bevege sinnet, bevege pusten og bevege sjelen.”

Daniel er erfaren yogainstruktør med bred utdanning. Han har 700 timers Yogaworks utdanning, Radient Child & Groovy kids sertifisering, og Vipassana meditasjon erfaring.

Insta: @gjerdeyoga
Nettside: www.gjerdeyoga.no

Anne Marit Tynes

Yoga & Pilates Master Instruktør
Anne Marit er utdannet danser fra Bårdar Akademiet og har vært utøvende danser i 13 år. Hun er sertifisert
YogaUnião instruktør, Stott Pilates instruktør på matte og Pilates Room sertifisert på reformer . Hun har prenatal kurs gjennom Pilates Room så underviser yoga og pilates for
gravide. Hun har selv to barn, og er en engasjert forkjemper for trening under graviditeten.

“Jeg har trent og undervist yoga og pilates i lang tid og ønsker at alle kunder skal føle seg sett og godt ivaretatt på mine timer. Jeg deler min kunnskap slik at flere kan bli
enda mer kjent og bevisst på sin egen kropp. Gjennom riktig trening og med et åpent og lekent sinn er ikke veien lang til å ha en funksjonell kropp som star enda mer rustet i hverdagen.”

Insta: @amthynes

Cainan Sletten

Power Yoga instruktør
“Jeg har beveget meg gjennom flere år på skole, resulterende i en mastergrad i idrettsvitenskap. Samtidig har jeg utforska og praktisert Kamsport, Tricking, Yoga, Crossfit og mer. De siste åra har jeg også hatt mulighet til å jobbe som instruktør og coach i flere av aktivitetene. Da vil jeg gjerne at timene skal gi glede og mestring, og være noe som folk vil gå på fordi det er morsomt, ikke fordi de føler seg skyldig i å ha spist den ekstra sjokoladebiten.”

Insta: @cainansletten

Magnhild Krog

Hatha Yoga og Vinyasa flow instruktør.
Magnhild ble i 2009 uteksaminert danser ved den Norske Balletthøgskole og i 2013 ferdig fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen. Har en 200 timers teacher training i klassisk Hatha Yoga, samt en sertifisering i Uniao Flow yoga.
Hun har praktisert yoga i flere år og har undervist de siste 5 årene. Nå underviser hun dans (klassisk ballett, moderne og jazzdans), samt klassisk yoga og vinyasa flow yoga for barn, ungdom og voksne.
Magnhild arbeider også som privatpraktiserende fysioterapeut og massør.

Magnhild har en naturlig og behagelig atmosfære i timene sine.
Hun er opptatt av en trygg og anatomisk tilnærming til yogaen, men ønsker også å invitere deltagerne sine til å leke seg frem til å mestre nye ting.

Insta: @_______

Elisabeth Sørum

Ernæringsveileder og yogainstruktør

Elisabeth har trent yoga i fem år og ble sertifisert ashtanga instruktør hos Yoga Circle ved Marina Haugen i 2014. Tiden etter har hun vært sulten på mer kunnskap og har tatt ulike kurs i Yoga uniao, yinyoga, yogamassasje, animal locomotion og yoga ninjas. Hun har også en bachelor i ernæring og brenner for en helhetlig helse, med yoga og sundt kosthold. Nylig startet hun sin egen bedrift; Mynte yoga & ernæring i Sandefjord, hvor hun holder faste timer, kurs og tilbyr kostholdsveiledning.

«Da jeg møtte yoga kom jeg endelig hjem! Yoga gir meg ro og klarhet, det gir indre styrke, tro på meg selv og fysisk styrke. Filosofien i yoga står sterkt i mitt hjerte og mine timer er ofte preget av dette. Ved å inkludere filosofien i din fysisk praksis, vil man få et klarere bildet av hvem man selv er og hvordan man kan ta bedre vare på de rundt seg.”

Timene hennes kan være energiske, flytende og lekene med fokus på riktig teknikk, men også myke med tilstedeværelse, aksept og meditasjon. Det er viktig å skape kontakt med pusten, kropp og sinnet, og det er ofte ulike pusteøvelser med i timene. Hun holder workshops og kurs som kombinerer kosthold med yoga, ved å bruke fysiske øvelser, men også yamas og niyamas for å kunne ta fatt på en livsstilsendring.

« Hjertet mitt vokser litt for hver gang jeg deler yoga med andre! »

Line Halvorsen

Yoga instruktørJeg føler meg utrolig heldig da jeg ha hatt den fantastiske muligheten i å ha bodd i flere land gjennom mitt liv. Jeg har bodd i Norge, Argentina, Canada og Gran Canaria, og har alltid likt å fordype meg i de forskjellige kulturerene. I 10år var jeg friidrettsutøver og løp blandt annet 800 og 1500m, jeg var stiv og lett distraert…yoga kom ikke naturlig for meg. Jeg tok Yoga det som min store personlige utfordring, og pustet meg gjennom alle de stilligene som virket umulige, og kjente etterhvert hvor deilig det var å roe mine tanker og ha fokuset på ett sted. Det gikk ikke lang tid før jeg kjente at dette ville jeg fordype meg i, og ønsket å formidle yoga videre. Jeg tok min første yoga utdanning i Ashtanga Yoga i 2009 med Caroline Klebl i Indonesia.Jeg fulgte Ashtanga undervisningen i en tid inntil jeg begynte å utforske andre yoga stiler. I 2011 kom jeg forbi Anusara Yoga med Benita Galvan i Argentina, og ble fort forelsket igjen. Jeg fortsatte mine studier i Anusara Yoga og tok en teacher training i denne stilen. Jeg har aldri gått tilbake til å undervise Ashtanga Yoga etter det, men det er fortsatt min første yoga kjærlighet♡. Ved å ha studert diverse Yoga stiler har jeg funnet en nydelig kombinasjon som virker mer tilgjengelig for både meg og mine elever. Min personlige praksis følger min dagsform. Da jeg er mamma til to nydelig barn må man ofte bruke kreativiteten for å finne roen, energien og tiden til å gjøre yoga. Noen dager har jeg masse energi og liker å svette, styrke og stå mye opp ned, mens andre dager trenger jeg meditasjon, og noen dager legger jeg meg med bena opp mot veggen og finner roen her. Med årene har jeg lært meg å tilrettelegge praksisen min til hvordan jeg føler meg, og ønsker å formidle det videre til mine elever.

For meg er yoga en påminnelse på hvordan jeg ønsker å leve mitt liv…

Om oss


OnlineYoga.no er startet av Stine Hegre og Sebastian Brosche. De er begge yogainstruktører med lang erfaring. Stine tok sin første YogaTeacher Training i USA, og har studert med mange anerkjente internasjonale lærere siden 2009. Stine er sertifisert Vinyasa og Yin Yoga lærer, og i tillegg til OnlineYoga.no så driver hun JOY Yoga studio i Oslo sammen med sin mann Sebastian. OnlineYoga.no driftes av Joy Yoga AS - org.nr. 816 694 132

Kontakt oss


Hvis du har noen kommentarer eller spørsmål så kan du kontakte oss ved å sende epost til support@joyyoga.no.

Følg oss