Gravid & Baby Yoga

Mor & Barn Flyt

35 min

En time som åpner opp, styrker og forebygger. Timen er en fin måte å startedagen på sammen med ditt barn.

Mor & Barn - Kjapt og enkelt

5 min

En kjapp 5-minutter der vi holder babyen hele tiden og jobber med store muskelgrupper.

Baby Yoga #1

20 min

En liten time for deg som trenger å komme i gang med trening etter fødsel. Timen tar deg gjennom øvelser du kan starte med.

Gravid Yoga - Rolig flow

30 min

Denne timen er tilrettelagt for deg som praktiserte yoga også før du ble gravid.

Gravid Yoga - Dynamisk flyt

30 min

Denne timen er tilrettelagt for deg som praktiserte yoga også før du ble gravid. Den passer for alle trimestre, men timen blir tyngre jo lengre du er på vei. Vi jobber oss gjennom en liten oppvarming, variasjoner av solhilsener og krigere før avspenning. Her kan du tilpasse selv alt etter hvilke form du er i.

Ønske deg en Baby klasse