Prøv OnlineYoga helt gratis i 1 måned!

Første måned er helt gratis, og du kan når som helst avslutte ditt medlemskap – her er det ingen bindingstid!
Kom raskt og enkelt i gang ved å fylle ut feltene under. Du får umiddelbart tilgang til alle yogavideoene og treningsprogrammene etter at du har registrert deg.

Prøv helt gratis i 1 måned – ingen forpliktelser

full tilgang til over 100 yogavideoer og treningsprogram helt gratis i 1 måned! Etter det koster det kun kr 129,- per måned å være medlem. Det er ingen bindingstid og du kan selv avslutte medlemskapet når du måtte ønske.

  • Over 100 videoer og treningsprogram
  • Norske instruktører
  • Se videoene på din mobil, nettbrett eller datamaskin
  • Ingen bindingstid!

Meld deg inn nå for å få umiddelbar tilgang til OnlineYoga.no

Stine Hegre, grunnlegger av OnlineYoga.no
Yoga ble min redning fra både fysiske og psykiske plager. Jeg ønsker å inspirere andre til å finne veien til yogamatten og starte en reise som kan frigjøre fra fysiske og psykiske begrensninger, og øke livskvaliteten. Meld deg inn i dag for å komme i gang med din egen reise innen yoga.

Stine Hegre – grunnlegger og yogainstruktør

Om oss


OnlineYoga.no er startet av Stine Hegre og Sebastian Brosche. De er begge yogainstruktører med lang erfaring. Stine tok sin første YogaTeacher Training i USA, og har studert med mange anerkjente internasjonale lærere siden 2009. Stine er sertifisert Vinyasa og Yin Yoga lærer, og i tillegg til OnlineYoga.no så driver hun JOY Yoga studio i Oslo sammen med sin mann Sebastian. OnlineYoga.no driftes av Joy Yoga AS - org.nr. 816 694 132

Kontakt oss


Hvis du har noen kommentarer eller spørsmål så kan du kontakte oss ved å sende epost til support@joyyoga.no.

Følg oss